Coaching voor particulieren

De coaching-sessies draaien om jouw levensverhaal. Ik ben ervan overtuigd: als jij jouw verhaal toelaat, optekent en doorleeft, ontstaan er waardevolle inzichten en een ultieme balans. En dat is wat wij nodig hebben in het leven: balans.

Hoor jij ‘m nog?

Zonder zweverig te willen zijn: luister jij naar jouw innerlijke stem? Hoor je ‘m überhaupt nog wel? De meeste mensen niet. En dat is enorm zonde, want het is juist dié stem die we zouden moeten horen, begrijpen, koesteren en volgen. Ik help jou hier graag bij.

Sub-verhalen

Soms is het te belastend of complex om je complete levensverhaal op te tekenen. Het is vaak heel fijn en effectief om er sub-verhalen uit te lichten. Dat hangt maar net af van waar jij behoefte aan hebt. De verschillende verhalen waar we op in kunnen zoomen zijn:

Jouw werkverhaal

We brengen veel tijd op de werkvloer door. Meestal zien en spreken we onze collega’s vaker dan onze familie en vrienden. Wat wilde jij vroeger worden, waar liggen jouw idealen, van wat voor werk gaat jouw bloed sneller stromen, sluit jouw huidige baan (of de manier waarop je die baan invult) hier nog wel op aan?

Het doel kan zijn: een werkplek en/of functie hebben waar je volledig tot je recht komt. Waar je gelukkig bent en je talenten en kwaliteiten tot bloei komen. Resultaat: aan het einde van de werkdag energiek naar huis met een voldaan gevoel.

Jouw geldverhaal

Niet iedereen heeft van nature een evenwichtige relatie met geld. “Geld maakt niet gelukkig”, maar er stress van hebben maakt wel óngelukkig. Wat is je verhaal, waar komt bepaald gedrag vandaan? Zaten je ouders vroeger krap bij kas, kon het juist niet op, waren ze ondernemer? Hoe keek je als kind tegen geld aan en hoe ga je er vandaag mee om?

Het doel kan zijn: inzicht en controle over wat geld met je doet en hoe je hier het best mee om kunt gaan.
Resultaat: een ontspannen houding ten opzichte van geld en de rust van aan het einde van de maand geld overhouden!

Jouw waardenverhaal

Wie ben je, waar sta je voor en waar streef je naar, welke dingen vind je belangrijk en hoe trouw kun je hier dagelijks aan zijn? Dit verhaal draait om jouw kernwaarden, over waar je ’s morgens opstaat en wat er nodig is om ’s nachts weer goed te slapen. Komt jouw identiteit wel overeen met jouw imago?

Het doel kan zijn: jouw hart weer voelen kloppen. Weer echt weten waar je het allemaal voor doet. Dit vervolgens ook kunnen uitstralen en ernaar handelen. Zodat je niet alleen trouw bent aan jezelf, maar ook anderen weten wat ze aan je hebben.
Resultaat: de beste versie van jezelf zijn, met zelfkennis, waardering en trots.

Aanpak

  • We maken eerst vrijblijvend kennis. Deze ‘intake’ duurt 45 minuten en is gratis.
  • Hebben we een klik en gaan we samen aan de slag? Dan volgen er 5 sessies van 1,5 uur. Deze vinden plaats waar jij dat wil: bij jou thuis, bij mij thuis, in een kantoor of ergens in de natuur (want ook als we wandelen en af en toe ergens kunnen gaan zitten werkt dat heel goed).
  • Daarna volgen er nog 3 tot 5 contactmomenten op afstand, van maximaal 10 minuten per contactmoment. Bijvoorbeeld per mail, app of telefoon.
  • Totaalprijs: 795 euro excl. BTW.

Weg met jouw twijfels, onrust en/of blokkades, we gaan samen voor het beste resultaat.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!

Meer informatie