Coaching zakelijk

Ben jij startend ondernemer en ben je zoekende naar houvast op het gebied van relatiebeheer of financiën? Lees dan verder.

In de lead

Ondernemen is vaak een roeping. Het ontstaat uit een gedrevenheid en passie, of je rolt er zomaar in. Je zag een kans, een markt, een doelgroep en stap voor stap werd jouw ondernemerschap concreter. Maar nu? Doorpakken! Dat kan soms best lastig zijn. Onzekerheid en ondernemerschap gaan hand in hand. Risico’s zullen er altijd zijn, de kunst is om ze te doorzien en erkennen. En om alvast wat ‘what if scenario’s’ uit te denken. Risico’s zullen je dan niet meer verrassen of verstikken, jij bent in de lead!

Kickstart!

Als startend ondernemer heb je soms een eenzaam bestaan. Je hebt geen werkgever, er zijn meestal geen collega’s en elke keus die je maakt kan voor je gevoel bepalend zijn. Iemand nodig om mee te sparren? Iemand die onbevooroordeeld is, wat verder van je af staat en concrete inzichten en handvatten kan bieden zodat jij vol zelfvertrouwen verder kunt? Kies dan voor één van onderstaande ‘kickstart’ coaching-trajecten.

Kickstart: relatiebeheer

Hoe goed jouw product of dienst ook is: het moet je maar gegund worden. Relatiebeheer is daarom essentieel. Als jij een goed en duurzaam netwerk opbouwt, kies je voor goede en renderende contacten. Dit werkt fijn én brengt brood op de plank.

Het doel kan zijn: jezelf als ondernemer leren kennen: wat heb je te bieden? Waarom moeten klanten voor jou kiezen? Leren hoe je mensen benadert en aan je bindt.
Resultaat: zelfbewust ondernemerschap, volledig in je kracht staan en een fijn netwerk vol potentiële klanten.

Kickstart: financieel

Elke dag met je grote passie bezig zijn. Er het beste van maken. Leuke afspraken, mooie projecten, interessante ontwikkelingen. Maar dan: de financiën. De meeste ondernemers hebben er niets mee. Toch: vooral als starter is het belangrijk om te weten hoe je het best kunt omgaan met investeringen, eventuele kredieten en budgetten.

Het doel kan zijn: willen weten waar je in financieel opzicht staat, overzicht en grip creëren en ontdekken welke slimme keuzes je kunt maken.
Resultaat: met meer zelfvertrouwen zaken doen, ook in administratief opzicht ‘in control’ zijn, hierdoor met meer overtuiging je doelen nastreven. 

Aanpak

  • We maken eerst vrijblijvend kennis. Deze ‘intake’ duurt 45 minuten en is gratis.
  • Hebben we een klik en gaan we samen aan de slag? Dan volgen er 5 sessies van 1,5 uur. Deze vinden plaats waar jij dat wil: bij jou thuis, bij mij thuis, op jouw werkplek of ergens in de natuur (want ook als we wandelen en af en toe ergens kunnen gaan zitten werkt dat heel goed).
  • Daarna volgen er nog 3 tot 5 contactmomenten op afstand, van maximaal 10 minuten per contactmoment. Bijvoorbeeld per mail, app of telefoon.
  • Totaalprijs: 995 euro excl. BTW.

Weg met jouw twijfels, onrust en/of blokkades, we gaan samen voor het beste resultaat.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!

Meer informatie