Over mij

Hoi, ik ben Fatima.

Mijn leven is een verhaal. Een verhaal dat echt is… en dús bestaansrecht heeft. Een verhaal dat invloed heeft op wat ik voel, hoe ik denk en waarom ik bepaalde keuzes maak. Kortom: een waargebeurd en betekenisvol verhaal. Een verhaal waar ik trots op mag zijn. Wat is jouw verhaal?

Wie ik ben: een nieuwsgierig en gevoelig mens, in positieve zin. Ik wil alles weten en begrijpen, maar óók heel veel voelen. Maar ja, in het leven kun je niet altijd alles weten of begrijpen en soms is het beter om bepaalde gevoelens te filteren of uit te stellen. Doseren is de sleutel als je controle wil hebben over wat je aankan.

Ik ben altijd op zoek naar antwoorden en verhalen, bij mezelf maar ook bij anderen. Ik hou van boeken, kunst en filosoferen over het leven. Vrijheid (in de breedste zin van het woord) vind ik belangrijk. Je vrij voelen om te zijn wie je bent is een groot goed. Deze vrijheid is een ware levenshouding en brengt mij op verschillende plekken waar ik nieuwe mensen mag ontmoeten. Mensen met verhalen.

Persoonlijke groei, communicatie, maatschappelijke ontwikkelingen en religie zijn belangrijke onderwerpen voor mij. Maar ook zakelijke aspecten vind ik interessant, en dan vooral in de financiële hoek. Door mijn kennis en ervaring kan ik dus coachen en inspireren rondom ‘zachte’ dingen, maar óók rondom geld, investeren, ondernemen en budgetten.

De afgelopen twintig jaar heb ik bij verschillende organisaties gewerkt, o.a. in het bankwezen en het onderwijs. Als voormalig eigenaar van Teahouse & More, een cateringbedrijf, heb ik mijn ondernemerskwaliteiten laten zien. Daarnaast heb ik in dezelfde periode vrouwen mogen coachen en empoweren.

Ik word blij als ik mensen zie groeien. Dat er zichtbaar vooruitgang is en dat ze gelukkig(er) zijn met hun leven.

Zet mij in als coach, spreker of trainer en ontdek wat je waard bent!

Liefs,

Fatima

fatima_jadir_overmij